Enkelt och gott
Pane pecorino
Ingredienser
Portioner: 4 mackor
2 ciabatta- eller focacciabröd
olivolja
2 dl rucola
2 dl riven pecorino (eller parmesan)
2 msk flytande akaciahonung
1 dl grovhackade valnötskärnor
Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Medel
Gör så här
1. Dela ciabatta- eller focacciabröden på längden. Ringla lite olivolja över bottendelarna.
2. Fördela rucola, riven pecorino (eller parmesan), flytande akaciahonung och grovhackade valnötskärnor över bottendelarna.
3. Lägg på locken, tryck till och dela på hälften. Grilla i mack- eller våffeljärn i ca 5 minuter.
Hur gott som helst, och bra till lunch om man inte orkar sätta igång värsta projektet!
haha kul att höra! ja ice har man varit på en del gånger ja ;) hur e läget med dig då nu för tiden? kraaam!
nä jag saknar verkligen inte skolan, men jag saknar KLASSEN som ut av helvete =) precis som du så jobbar jag häcken av mig, för jag tackar heller inte nej till en fin lönecheck varje månad ;);) kraaam! ;)